Sammen med Clas Ohlson og søsterbyrået vårt New Work er vi i Zenith på shortlist i kategorien Offline Performance under årets Performance Awards 26. september 2019.

Oppdatering: Vi vant GULL sammen med Clas Ohlson og New Work!

Arbeidet vi er shortlistet med er for caset «Fra postkasse til person – digitalisering av DM skaper vekst i butikk og på nett», og tar for seg transformasjonen fra den fysiske kundeavisen til en dynamisk, målgruppestyrt og automatisert multi-kanal strategi på tvers av de største digitale plattformene.

«Som følge av både endrede medievaner og endret kjøpsatferd hos forbrukerne, er utfordringene innen detaljhandelen noe av det aller mest spennende man kan bryne seg på innenfor markedsføring i dag. Derfor er det spesielt moro at Clas Ohlson har turt å utfordre det etablerte sammen med oss det siste året, og at dette arbeidet også er blitt lagt merke til i årets Performance Awards.»
Martin Grøndahl, vise-administrerende i Zenith og teamleder for Clas Ohlson

 

Kategorien “Offline Performance” definert av INMA

 

I kategorien Offline Performance ser man etter markedsføringsjobber der man påvirker resultater som skjer i den fysiske verden eller i kombinasjon med det som skjer på nett. Her ser man etter tilfeller der man har brukt en eller flere virkemidler innen performance marketing for å påvirke resultater i eksempelvis butikker, sentre eller fysiske outlets. Det kan også være andre konverteringspunkter enn omsetning og antall salg så lenge de er viktige for virksomheten.

Eksempler på målepunkter i denne kategorien kan være store visits, trykk i butikk, ROAS og/eller endring i omsetning i butikk før og etter aktiviteten.”

 

De andre casene på shortlist i kategorien er Carat for Maxbo, Orkla Home & Personal Care, RED Tactic og RED Performance for Bonus, Sempro for Flisekompaniet, samt søsterbyrået vårt Starcom for Circle K.

INMA Performance awards har til sammen 9 kategorier. Shortlisten kan ses i sin helhet her
Gul plakat: Shortlist INMA performance awards offline kategorien

To av Zenith sine ansatte er også videre i kategorien Performance Talent.

Relaterte nyheter