Publicis Media (mediebyråene Starcom og Zenith) søkte etter Programmatisk rådgiver før jul 2018.
Vi ansatte en person i stillingen kort tid etter.

 

Vil du jobbe med noen av Norges største og dyktigste annonsører? Liker du analyse, og har erfaring med performance-relatert digital markedsføring – da kan stillingen som Programmatisk rådgiver være noe for deg. Hos oss får du også jobbe med noen av bransjens beste fagfolk innen digitale medier.

 

Zenith sine kundeteam jobber inn mot våre dyktige matriseteam:

Vi søker en kandidat som er vant til, og liker, å analysere og forstå data fra digitale kampanjer.
Som Programmatisk Rådgiver vil du lage kampanjestrategier og medieplaner, samt optimalisere disse for å øke avkastning på investerte markedsmidler for våre kunder, og du skal koble dine datafunn med nye muligheter for personalisering og automatisering.
Du vil jobbe tett med både vårt kreative søsterbyrå New Work og med vår avdeling for Data, Teknologi & Innsikt, for å identifisere og utvikle muligheter for synergier, automatisering og innovasjon. Disse avdelingene er viktige bidragsytere til de integrerte og bransjeledende løsningene vi leverer til våre kunder. Publicis Media søker nå etter to Programmatiske rådgivere til våre mediebyrå: en til Starcom og en til Zenith.
Stillingen inngår på kundeteam der du får inngående kjennskap til våre kunders forretningsutfordringer og kommunikasjonsstrategier, og der du sammen med spesialister innenfor alle offline og online kanaler kontinuerlig optimaliserer våre kunders reklameinvesteringer og KPI’er på tvers av alle medier. Videre gir stillingen mulighet for å søke på vårt globale Talent Exchange program, og en sjanse til å jobbe for Publicis Media i internasjonale markeder.

 

Kvalifikasjoner

Vi ser for oss at du har …:

  • Høyere akademisk utdannelse med gode resultater innen markedsføring, økonomi/samfunnsøkonomi og/eller teknologi.
  • Minimum 2 års erfaring med sterke resultater innen performance-relatert digital markedsføring.
  • God skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne på norsk og engelsk.

Vi oppfordrer også nyutdannede til å søke.

 

Personlige egenskaper

  • Nysgjerrig, endringsorientert og med beslutningsevne.
  • Du liker å holde deg oppdatert på fagfeltet inkludert å utforske ny teknologi.
  • Drevet av å teste, måle og bevise resultater.
  • Du er selvgående og har god erfaring med strukturert å prioritere egne oppgaver med et skarpt og analytisk øye for detaljer.
  • Proaktiv og kan dele av din kunnskap både overfor kollegaer og kunder, og med godt humør.
  • Nysgjerrig, utålmodig og med sterk gjennomføringskraft.

 

Hva kan vi tilby deg som ansatt?

Hos oss vil du få en spennende hverdag med høy puls, hyggelige kollegaer og et godt arbeidsmiljø hvor talentet ditt blir foredlet og hvor engasjementet ditt blir høyt verdsatt.

 

 

Søknadsfrist: Utgått

 

 

 

Hvem er vi? Om Zenith

Publicis Groupe er en av Norges ledende byrågrupperinger med over 170 ansatte som jobber i byråene Zenith, StarcomKitchenNew WorkMSL og Sapient.

Globalt er Publicis representert i 130 land og har 80.000 ansatte. Vi er kjent for å være nyskapende og sterke faglig innenfor våre kjerneområder strategisk rådgivning, teknologi, kreativitet og innhold.

Hvert av byråene jobber med flere av Norges mest toneangivende kunder, både hver for seg og sammen som én gruppe gjennom det vi kaller for ”Power of One”.

Relaterte nyheter