Liker du å jobbe i skjæringspunktet mellom merkevarer, mennesker og teknologi? Har du noen gang tenkt at “Hvis jeg bare kunne få tak i dataene, vet jeg at jeg kunne fått til X, Y og Z”? Søker du å videreutvikle deg faglig gjennom å lage informerende og handlekraftig innsikt?

Vi søker etter å utvide researchteamet vårt, som igjen er en del av vår data, teknologi og innsiktsavdeling «Publicis Drive». Drive jobber med alle Publicis’ byråer i Norge. Vi har fokus på både innsiktsleveranser og produkt- og tjenesteutvikling for byråene. Du bør ha tidligere erfaring med anvendt analyse, kvantitativ eller kvalitativ metode. Vi leter etter noen som er nysgjerrige av natur og har en lidenskap for å forstå menneskelig atferd og effekten av kommunikasjon.

Hva skal du gjøre?

Du vil ha ansvaret for en portefølje med definerte kunder og prosjekter innen innsikt og analyse. Sentralt i stillingen er gjennomføring av prosjekter rettidig, feilfritt, i henhold til prosjektbeskrivelse og innenfor de rammene som er avtalt med kunden og institutt. Opplæring vil bli gitt. Arbeidsoppgaver inkluderer, men er ikke begrenset til

 • Bidra til researchprosjekter fra start til slutt
 • Samle, syntetisere og analysere data
 • Fortelle historier gjennom data for å informere våre kunders media- og kommunikasjonsstrategier
 • Lage rapporter og presentasjoner
 • Rapportering
 • Presentasjon av funn og innsikter
 • Videreutvikling av research-produktet vårt

Hvem er du?

Vi har behov for ressurser på ulike nivåer, så du kan være helt ny i faget eller en ha med deg 4-5års erfaring. Det aller viktigste for oss er lysten til å dra fagfeltet videre, og evnen til å levere på dette.

 • Du har evne til å multi-taske og jobbe effektivt med en rekke teammedlemmer og prosjekter i en arbeidshverdag hvor ting beveger seg raskt
 • Du evner å se muligheter der andre ser utfordringer, og har kommersielle egenskaper
 • Du evner å bygge en historie rundt det du vil formidle
 • Du har sterk arbeidsmoral

 

Hva kan vi tilby deg?

I Publicis vil du får en variert og spennende hverdag, i et selskap med høy puls. Du vil bli del av et svært godt arbeidsmiljø med hyggelige kolleger, hvor engasjement og talent blir høyt verdsatt. Vi kan tilby et kreativt og kompetent miljø, med en rekke spesialister innenfor hele kommunikasjons- og markedsføringsfaget.  Vi har full fokus på karriereutvikling, så din utvikling og karriere-mål er i førersetet. Vi er alltid åpne for nye ideer og tanker for hvordan ting kan gjøres bedre, så dine tanker vil bety noe. Vi liker det flatt, så her er alle i samme båt, uavhengig om du er nyansatt eller senior-direktør. Og ikke minst, vi liker å ha det moro på jobb!

Konkurransedyktige betingelser. Sentrale og moderne lokaler i Oslo sentrum.

 


Slik søker du på stillingen:

Klikk her for å sende inn søknad og dokumenter via vårt søsterbyrå MSL

Spørsmål?

Kontakt Chief Talent Officer i Publicis Groupe Norge, Beate Nybakken:

Tlf.: 905 36 001

Relaterte nyheter