Vi vokser og trenger flere sterke ressurser med på laget!

Vi i Zenith har store ambisjoner for våre samarbeidspartnere og oss selv, og vi styrker nå laget ytterligere for videre vekst!
I den anledning er vi derfor på jakt etter flere nye kollegaer til Tollbugata 17.

Hvis du søker en hverdag med høy puls, hyggelige kollegaer som vet å verdsette et godt arbeidsmiljø og hvor læringskurven skyter fart – da bør du sjekke ut stillingene under.

 

 • Performance Planner

  Vi ser etter en person med stor interesse for digitale medier, og som har en brennende interesse for hvordan teknologi åpner nye muligheter for effektiv kommunikasjon. Du er analytisk anlagt og liker å jobbe med tall. Du har høyere utdannelse innen anvendt datateknologi, markedsføring eller økonomi, og stor interesse for å jobbe med digital markedsføring.
  Det er en fordel om du har kjennskap til søkemotormarkedsføring, webanalyse og/eller SEO, men dette er ikke et krav.

  Den vi ønsker å få med på laget er en person som selvstendig kan utvikle våre kunders tilstedeværelse i søkemotorer og øke effektiviteten fra søkemotormarkedsføring. Du vil bygge, drifte og optimalisere Adwords-kontoer, koble Adwords og Google Analytics, og samtidig ha ansvar for kundekontakt og budsjett.

  Les mer om stillingen her.

  Søknadsfrist: snarest.
  Send CV og søknad til Even Kjørsvik i Academic Work
  E-post: even.kjorsvik@academicwork.no
  Ved spørsmål, ta kontakt på telefon: +47 975 51 552

   

 

 • Paid Social Planner

  Vi søker en erfaren og sterkt analytisk kandidat som er vant til å analysere og forstå data fra kampanjer i sosiale medier.
  Du skal koble dine datafunn med nye muligheter for personalisering og automatisering, og hele tiden være på jakt etter å forbedre våre kunders ROI.

  Vi er på jakt etter deg med høyere utdannelse innen markedsføring, IT/data eller økonomi med gode karakterer i analytiske fag. Minimum 1-2 års erfaring med sterke resultater innenfor performance-baserte betalte annonser og kommersielle løsninger i sosiale medier, gjerne i kombinasjon med søkemotormarkedsføring og/eller programmatiske annonsekjøp.

  Les mer om stillingen her.

  Søknadsfrist: snarest.

  Send CV og søknad til Even Kjørsvik i Academic Work
  E-post: even.kjorsvik@academicwork.no
  Ved spørsmål, ta kontakt på telefon: +47 975 51 552


Relaterte nyheter