Denne nyheten ble først skrevet om og annonsert på Kampanje.com. 

Etter en omfattende pitch-prosess har Canal Digital valgt Zenith som sitt mediebyrå i Norden.
Vi gleder oss masse og ønsker gjengen fra Fornebu velkommen til oss i Tollbugata!

Markedsdirektøren Anna Pradzynska sier til Kampanje at årsaken til å gå i pitch var at
måten de jobbet på tidligere ikke var optimal. Med fire ulike tilnærminger, lite læring på tvers og sen involvering av mediebyråene i det kreative, ønsket de fremover med det nye samarbeidet å tenke mer holistisk, jobbe smartere og dele læring på tvers. Hun sier følgende om valget av det nye mediebyrået:

“Det var en kulturell match mellom Zenith og oss. Heller ikke Zenith er størst i Publicis og vi er heller ikke verdens største organisasjon og en del av Telenor som jo er mye større enn. Canal Digital. Vi følte at kulturen i Zenith var veldig lik kulturen i Canal Digital.”

 

 

Elisabeth Halmø og Anna Pradzynska i Canal Digital. Foto: Eivor Eriksen, Kampanje.com

Markedsdirektøren ble av Kampanje videre konfrontert med påstanden om at det første en nybakt markedsdirektør gjør, er å bytte ut byråforbindelsene sine. Om dette sier Pradzynska følgende:

“Nei, det er ikke det som skjer. Det er en overgang til en mer nordisk måte å jobbe på og teamet i Canal Digital snakket allerede om et nordisk byrå før jeg startet. Det er ikke jeg som kommer inn og sparker ut byråer. OMD og Group M var også med i pitsjen, sier hun”.

 

Byråleder Tim Nilo ser frem til å jobbe med Canal Digital fremover, og sier til Kampanje dette om den nye kunden:

“Vi er veldig glade for at Canal Digital har valgt oss som sin nye nordiske byråpartner, og at dette arbeidet skal ledes ut fra Norge. Markedet for underholdning er i en massiv endring, og vi ser frem til å ta fatt i utfordringene Canal Digital står overfor sammen med gjengen ute på Fornebu.
For oss blir Canal Digital en betydelig kunde, og denne seieren i konkurranse med alle andre byråer i byen demonstrerer at utfordrerbyrået Zenith har blitt et byrå å regne med”.

 

Relaterte nyheter