Vi er på jakt etter flere gode kollegaer, og søker etter en Client Service Director (senior kundeansvarlig) med sterk digital erfaring. Dette er en sjelden mulighet til å tre inn i en spennende seniorstilling i Norges raskest voksende mediebyrå.

 

Om stillingen Client Service Director:

Client Service Director (senior kundeansvarlig) i Zenith er en konsulentstilling, der strategisk erfaring og fokus på resultater er viktige suksesskriterier. Du vil i denne rollen lede og organisere salgs- og markedsføringskampanjer for en portefølje av våre største kunder, og blir en av de mest sentrale medarbeidere på teamet.
Stillingen som Client Service Director innebærer også at du er teamleder og byråleders høyre hånd i arbeidet med å drive både kundene, teamet og byrået fremover.

 

Zenith sine kundeteam jobber inn mot våre dyktige matriseteam:

  • Data, Tech & Insight
  • Performance
  • Strategy
  • Reklamebyrået New Work

Matrisen sikrer kundeteamene tilgang til markedets beste fagkompetanse, og er sentral i å levere integrerte og bransjeledende løsninger til våre kunder. Samarbeid på tvers har gitt oss flere utmerkelser de senere årene.

 

Hvem er du?

Vi ser etter personer med anslagsvis 5–8 års erfaring fra mediebyrå, reklamebyrå, mediesiden eller kundesiden. 
Vi oppfordrer også yngre talenter med kortere fartstid i bransjen til å søke!

 

Du jobber eller har jobbet med mediestrategi, og medvirker til gjennomføring av medieplaner på tvers av flere kanaler, der du leder et team med operative mediespesialister. Du har erfaring med effektive arbeidsprosesser for håndtering av reklamekampanjer på tvers av kanaler, fra mediestrategi og planlegging til innkjøp og dokumentasjon.

 

Vi ser også for oss at du…:

  • har brennende interesse for og bred erfaring med kommunikasjonsfag og påvirkningsteorier, med særlig tyngde fra den digitale kundereisen
  • har evnen til å bygge tillit og etablere tette relasjoner med både kunder, kollegaer og medier
  • er prestisjeløs i din tilnærming og trives i et uformelt miljø

 

Hva kan vi tilby?

Vi kan tilby et fremtidsrettet, kompetent og kreativt miljø med spesialister innenfor hele medie- og markedsføringspaletten. Hos oss vil du få en spennende hverdag med høy puls, hyggelige kollegaer og et godt arbeidsmiljø hvor talentet ditt blir foredlet, løpende og i strukturerte utviklingsprogram, og hvor engasjementet ditt blir høyt verdsatt. Konkurransedyktige betingelser. Sentrale lokaler i Oslo sentrum.

 

Søknadsfrist: Løpende

Send søknad og CV til Beate Nybakken, COO og Chief Talent Officer i Publicis Media, eller Tim Nilo, byråleder i Zenith.

 

Beate Nybakken

e-post: beate.nybakken@publicismedia.com

tlf: +47 905 36 001

 

Tim Nilo

E-post: tim.nilo@zenithmedia.com

Tlf: +47 97 69 97 69

 

Hvem er vi? Om Zenith

Zenith er et helhetlig medie- og kommunikasjonsbyrå basert i Oslo sentrum, og er et av Norges raskest voksende mediebyråer. Vi jobber med både lokale og internasjonale kunder, f. eks Clas Ohlson, Varner-gruppen, Essity (Libero / Libresse) og Findus. Gjennom å kombinere data og innsikt, smart bruk av teknologi og et sterkt faglig team, jobber vi i Zenith aktivt med å lete etter nye muligheter for kundene våre, løse komplekse utfordringer og hjelpe våre kunder å vokse

Zenith er del av Publicis Media, som globalt har 272 kontorer og 18 000 ansatte, og som i Norge også omfatter mediebyrået Starcom og reklamebyrået New Work. Vi holder til i moderne lokaler sentralt i Oslo og teller i dag i overkant av 20 ansatte.

Relaterte nyheter